Om Nathalie

Jag arbetar med sång, yoga och thaiyogamassage i Växjö med omnejd. Jag är även utbildad förskollärare och jobbar deltid som det.

Sjungit har jag gjort i hela mitt liv; i diverse körer och ensembler, för olika sångpedagoger och i olika uppsättningar. Det bästa jag vet är att uttrycka mig genom musik och kunna förmedla känslor från mig själv, genom sången och vidare ut till publiken.

Yogan hittade jag senare i mitt liv och efter att den blev en hjälp ut ur en tung period så har den blivit en ständig följeslagare. Den lugnare sidan av yoga – yin, restorative och meditation ligger mig extra varmt om hjärtat, likaså långsam, inkännande, flödande yoga. Jag inspireras också av hur man kan ta yogans filosofi och det man lär sig om sig själv på yogamattan med sig till livet utanför mattan.

Jag har gått yogalärarutbildningar inom Global Yoga (200h) för Johanna Andersson och Sandra Jämtfjäll, samt Authentic Flow Advanced Anatomy (100h) för Satu Tuomela och Tiina Ravelin. Jag har också gått Tiina Ravelins workshop Snake Medicine.

Sommaren -17 gick jag även en utbildning i Thaiyogamassage för Itzhak Helman.

Har du frågor eller vill boka mig så kan du maila till nathalie.strom@hotmail.com. Jag svarar på alla mail men svaren kan ibland hamna i skräpposten, så kolla där om du inte har fått något svar.

Jag har F-skattsedel.

Alla bilder på hemsidan är tagna av Anton Svensson, är upphovsrättsskyddade och får inte användas av tredje part.

Gitarrspel i låtarna och inspelning av låtarna är gjord av Anton Svensson.