Yoga

Ingen yogakurs under höstterminen -19 och vårterminen -20, på grund av föräldraledighet!

Yogakurs i Tävelsås bygdegård VT-19 - FULLTECKNAD

Kursen passar både dig som är nybörjare inom yoga och dig som är lite mer erfaren. Vi jobbar med dynamiska flöden i samspel med andningen, med syfte att bland annat bli mer närvarande i kroppen och få stärka och sträcka ut musklerna. Var och en gör rörelserna utifrån sina förutsättningar.

Ta med dig en yogamatta eller träningsunderlag och gärna en filt och lite varma kläder att klä på innan den avslutande avslappningen.

Kursen är 16 gånger, på onsdagar kl 19-20 med start 23/1. Vecka 8, 16 och 18 är det uppehåll. Från kl 18:45 går det bra att komma och rulla ut sin matta och kanske sätta sig eller lägga sig och blunda en stund innan vi börjar.

Pris: 1600 kr, betalas via faktura. Studerande och pensionärer får 25% rabatt. Anmälan är bindande. Är du ny deltagare så får du prova en gång gratis innan du bestämmer dig. I mån av plats går det bra att hoppa in även en bit in i kursen.

Begränsat antal platser.

Har du frågor eller funderingar eller vill anmäla dig så kan du höra av dig till nathalie.strom@hotmail.com. Jag svarar på alla mail men svaren kan ibland hamna i skräpposten, så kolla där om du inte har fått något svar. Du hittar mig också på Facebooksidan Nathalies yoga, och Facebookevenemanget för kursen heter Yogakurs i Tävelsås VT-19.

Varmt välkommen!